Manicure

Manicure is het verzorgen van de handen en nagels. De nadruk ligt op de conditie, stevigheid en het onderhoud van huid en de natuurlijke nagel. Zowel voor dames als voor heren is hand- en nagelverzorging een essentieel onderdeel van de dagelijkse verzorging. Handen hebben dagelijks veel te verduren van wind, zon, water, schoonmaakmiddelen en andere invloeden. Bescherming en ondersteuning van de huid van de handen is daarom noodzakelijk. Maar een manicurebehandeling beschermt, verzorgt en hydrateert niet alleen uw handen, het is tevens een aangename en ontspannende behandeling. Een periodieke manicurebehandeling is echt geen overbodige luxe, ideaal om de natuurlijke conditie van de nagels, de huid erom heen en de handen op peil te houden.

Een basisbehandeling bestaat uit een handbadje, nagelriemverzorging, een scrub, vijlen/polijsten van de nagels en als afsluiting worden de handen ingemasseerd met een crème. De basis behandeling is altijd uit te breiden met een masker die de huid diep conditioneert en raffineert. Het geeft de huid een gezonde glans. Tevens kun je de behandeling nog uitbreiden met het lakken van de nagels met alleen topcoat, in een kleur naar keuze of met een gellak french manicure of een kleur naar keuze.

Ik heb gekozen om te werken met CND SpaManicure Excite.
 
CND Spa Manicure Excite bestaat uit verfrissende en verkwikkende citrusproducten. De producten zijn samengesteld uit o.a. druivenpitlimoenolie, citrusoliën, fruitzuren, jojoba olie en vitamine E. Een revitaliserende boost die de geest stimuleert. CND SpaManicure Excite helpt de huid tegen de zichtbare verschijnselen van het ouder worden, geeft de huid een zichtbare glans. Voor een jonger uitziende en satijnzachte huid.