Nagelbijtarrangement

Heb je drang tot nagelbijten of zitten je vingers gewoon altijd in je mond en verstop je je handen? Dan is een kunstnagel misschien een oplossing om je hier van af te helpen.

Hoe gaan we te werk?
Bij de eerste afspraak bekijk ik wat de conditie is van jouw nagels en bespreken we de mogelijkheden.

Zijn je nagels (extreem) kort, beschadigd, dun en breekbaar dan is het niet mogelijk om direct een set kunstnagels met een verlenging te plaatsen. De nagel is te zwak om de verlenging te ‘dragen’ en jij bent er ook niet aan gewend om lange nagels te hebben en je zult ze snel breken. We kiezen er dan voor om een mooie korte en stevige acrylnagel te plaatsen. Tijdens het arrangement wordt doelgericht gewerkt aan een passende oplossing om de nagels weer sterk en gezond te maken. Het is een intensieve behandelingskuur van 7 weken waarin je de eerste 5 weken wekelijks terugkomt. De nagels worden verstevigd met acryl om ze te verharden en te beschermen zodat ze beter kunnen gaan groeien. Daarnaast krijg je 3x een manicurebehandeling om de conditie, stevigheid en het onderhoud van je huid te verbeteren. Bij het verstevigen van de nagels zijn uiteraard diverse keuzes mogelijk, een french manicure, gellak, nailart e.d. tegen een kleine meerpijs.

Schema nagelbijtarrangement
Week 1: Plaatsen acrylnagels en manicurebehandeling (€42,50+€18,00)
Week 2: Controle, eventueel reparaties en manicurebehandeling (€18,00)
Week 3: Nabehandeling met acryl (€27,50)
Week 4: Controle, eventueel reparaties en manicurebehandeling (€18,00)
Week 5: Nabehandeling met acryl (€ 27,50)
Week 7: Nabehandeling met acryl (€27,50)
Week 10: Nabehandeling (€27,50)

Normaal betaalt u voor deze behandelingen € 206,50.
Voor dit arrangement betaalt u slechts € 180,00, en is dus ook inclusief 2 controles, 3x manicurebehandeling en 1 flesje Magnetic nagelriemolie t.w.v. € 7,65.
Het nagelbijt arrangement dient bij de eerste afspraak betaald te worden, dit omdat het voor u een stimulans zal zijn om niet aan de nagels te gaan pulken of bijten.
Eventueel kunt u in overleg in twee keer betalen. Een bedrag van € 110,- bij de eerste afspraak en het resterende bedrag van € 70,- bij de derde afspraak (week 3).
Als u besluit om welke reden dan ook tijdens het arrangement te stoppen, vind er geen restitutie plaats van het door u betaalde bedrag.