Over mij

Welkom bij Wolkin’ Feet, Pedicurepraktijk en Nagelstudio

Mijn naam is Marina Prins, medisch pedicure en allround nagelstyliste. Wolkin’ Feet is opgericht in 2012 als pedicurepraktijk en later is ook de nagelstudio geopend. De naam Wolkin’ Feet is dus ontstaan vanuit het pedicurevak. Omdat velen mij al kennen onder deze naam heb ik dit zo gelaten nadat ook de nagelstudio erbij kwam.

Medisch pedicure
Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij de branchevereniging ProVoet en het Kwaliteit Register voor Pedicures (ProCert).
Wolkin’ Feet biedt voetbehandelingen aan voor iedereen mét of zonder voetklachten. Zowel gespecialiseerde als cosmetische voetverzorging.
Men is vaak geneigd om de voeten over te slaan als het gaat om lichamelijke verzorging. Terwijl het zo belangrijk is om de voeten goed te verzorgen. Je moet er immers de hele dag op staan en lopen. Of je nu man of vrouw bent, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Realiseer je je dat het hele gewicht van je lichaam vaak op je voeten neer komt? Als je voeten pijn doen, kan ongemerkt ook je houding veranderen. Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan. Preventief je voeten laten verzorgen is dus van groot belang voor iedereen.

Tijd en aandacht voor élke klant staat centraal, daar waar nodig worden vervelende ongemakken verholpen en je stapt met een gevoel van welbehagen de deur weer uit.

Nagelstyliste
Als nagelstyliste werk ik uitsluitend met 2 hoogwaardige kwaliteitsproducten in de nagelbranche, namelijk Magnetic en CND. Beide merken zijn MMA-vrije producten voor acrylnagels. Je kunt bij mij terecht voor een nagelverlenging met acryl of gel, nagelversteviging, nailart, gelpolish en manicure. Als klant krijg je een persoonlijke vijlenset welke voor je wordt bewaard in de studio.

Wat is er mooier dan dat je handen en nagels ook echt gezien mogen worden, of het nu je eigen natuurlijke nagels zijn die mooi en goed verzorgd zijn, of kunstnagels.

Naast het pedicuren en de nagelstyling is het ook mogelijk om te kiezen voor een wellness-voetbehandeling, heerlijk ontspannende voetreflexmassage, voet- en onderbeen massage of manicure.

De praktijk/studio aan de Akeleizoom 8 te Papendrecht is op de begane grond en zodoende ook makkelijk bereikbaar voor mensen die slechter ter been zijn. Er is parkeergelegenheid in de straat en de fiets kan voor de deur.

Op deze website kun je eenvoudig al mijn diensten bekijken.

Een behandeling is altijd op afspraak. Je kunt mij hiervoor bellen op 078-8420315 of je kunt gebruik maken van het contactformulier op deze site.

 

Wolkin’ Feet staat voor hygiëne en vakmanschap.