Schimmelnagels

Sculpture gel voor de behandeling van schimmelnagels.

Naar schatting heeft ruim een kwart van de Nederlanders een schimmelinfectie aan de teennagels. Zeker wanneer de mooie dagen eraan komen is dit voor veel mensen een reden om geen open schoenen of slippers te dragen. Door de vrouwen wordt er vaak overheen gelakt wat de nagel afsluit en het probleem alleen maar erger wordt.

Voorafgaand aan de behandeling met sculpture gel wordt het aangedane gedeelte van de nagel zover mogelijk weggefreesd. Hierna wordt met de Sculpture Gel een nieuwe nagel gecreĆ«erd en door de tranparantie van de Sculpture clear gel kan de mycose (schimmel) gecontroleerd blijven. De nagel blijft een mm vrij van gel vanaf de nagelwallen en nagelriem zodat de schimmeltinctuur zijn werk kan doen en de nagel niet afgesloten is. De aangedane nagel is beschermd  en kan zo door de trekkracht van de gel weer goed gaan groeien. Wanneer het is aangebracht is het van groot belang dat je consequent 2x daags schimmeltinctuur gebruikt en elke 4 tot 6 weken terugkomt voor een nabehandeling. Hoe vaak dit herhaald moet worden is afhankelijk van de ernst van de schimmelinfectie. Eventueel kan er nog een gellak gebruikt worden als de mycose (schimmel) of trauma onzichtbaar moet zijn.

Je staat versteld van het resultaat en je hoeft je voeten niet meer te verstoppen.

De behandeling is ook geschikt voor mannen.

*een schimmelinfectie aan de teennagels is een hardnekkig probleem, wanneer er niet consequent wordt behandeld met de schimmeltinctuur en het terugkomen voor een nabehandeling zal de behandeling niet aanslaan.